Blikkenslager Brøndby strand

  • Bestil 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Brøndby strand
  • Udfyld formularen online på bare tre minutter
  • Spar nemt 30% på en effektiv blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Brøndby Strand? Få 3 tilbud fra fagmænd

5. juli 2018. Få 3 uforpligtende tilbud på en blikkenslageropgave i Brøndby Strand. Vi tilbyder at indhente tilbud på din blikkenslageropgave fra kompetente blikkenslagere i Brøndby Strand. Før blikkenslagerne kan give et retvisende blikkenslagertilbud, kommer de gerne ud og besigtiger opgaven gratis.
Intet er for stort og intet er for småt. Vores tilknyttede team af faglærte blikkenslagere og lærlinge udfører alle former for VVS-arbejder i Brøndby Strand. Både opgaver for private, virksomheder, andels- og ejerforeninger, boligforeninger samt kunder, som har en abonnementsordning.
Her på siden kan du som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. Få 3 favorable blikkenslager Brøndby Strand tilbud på 2-3 dage!

Blikkenslagerne producerede kaffekander

Under Struensee blev det påbudt at alle huse i byerne skulle være forsynet med tagrender og nedløbsrør. Og udbudet af husgerad fra blikkenslagerne blev større: temaskiner, kaffekander, spande, vandfade og meget andet til hjemnet.
Men fagets virkefelt var begrænset af, at det kun måtte anvende sort- og hvidblik. Efter at lavene var ophævet, tog man andre materialer i anvendelse som zink, kobber og messing. Lamper og kogeapparater til petroleum dukkede op for hurtigt at forsvinde igen, da gassen blev taget i brug.
I slutningen af 1800-tallet kom der et byggeboom i alle storbyerne; der blev brug for masser af tagrender og nedløbsrør, tagdækning med zink og skifer, og samtidig skulle alt det nymodens installeres: gas, rindende vand, wc og bad. Der var nok at tage fat på, faget ændrede karakter, og blikkenslageren kunne efter en prøve kalde sig gas- og vandmester.

Modtag 3 kvalitetstilbud i dag

Brug kun de bedste mærker på markedet til din bolig:
  • Børma
  • Isover
  • TermoTek
  • Vailant
  • Westerbergs

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2660 Brøndby strand

Føniks VVS ApS
Daruplund 65
2660 Brøndby Strand
CVR: 36423978
Hjemmeside
Leif Larsen Ventilation A/S
Tjørnevangen 10
2660 Brøndby Strand
CVR: 11777945
Hjemmeside
Nielsens VVS
Daruplund 37
2660 Brøndby Strand
CVR: 25718720
Hjemmeside