Blikkenslager i Borup

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Borup
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Spar op til 40% på en potentiel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Borup? Prof VVS-arbejde ➔ Få 3 tilbud!

14. januar 2018. Er du på udkig efter en effektiv og billig blikkenslager i Borup, så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den helt rette blikkenslager i Borup, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig videre med dit blikkenslagerprojekt.
Det vil vi her på 3vvstilbud.dk gerne hjælpe dig med! Her på siden kan du forklare, hvilken opgave du har brug for VVS hjælp til, hvorefter relevante blikkenslagere i Borup selv kontakter dig. Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter.
Husk - Du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte blikkenslager Borup fagmænd. Benyt vores gratis onlineservice og spar både penge og tid ved at lade os indhente gode tilbud til dig. Indsend din blikkenslageropgave hurtigst mulig og få 3 supertilbud i løbet af et par dage.

Armaturer og tilbehør - Love og standarder

Bygningsreglementet 2010 henviser til DS 439, der indeholder en lang række bestemmelser, der skal sikre udførelsen af en forsvarlig vandinstallation, baseret på Bygningsreglementets funktionelle krav. Der kan afviges fra normens krav, såfremt det kan dokumenteres, at afvigelsen er forsvarlig.
VA-godkendelserne fra ETA Danmark er et af normens daglige arbejdsredskaber, idet armaturer, der er i berøring med drikkevand, skal have VA-godkendelse. En undtagelse herfra er dog sikkerhedsventiler. Vandmålere kræver heller ikke godkendelse.
Arbejdstilsynets regler gælder både i forbindelse med planlægning af brugsvandsinstallationer samt brugen af sikkerhedsventiler i anlæg opvarmet med el, damp eller fjernvarme.

Dygtige håndværkere står klar til din opgave

Det er et alsidigt job, at være blikkenslager. Se bare på disse tilfældige eksempler på opgaver, en blikkenslager kan komme ud for:
  • Montering af toilet
  • Reparation af vandhane
  • Service af varmepumper
  • Udskiftning af varmeveksler
  • Varmeanlæg

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4140 Borup
ABC Lækagesporing ApS
Tornbjergvej 6
4140 Borup
CVR: 32887090
Hjemmeside
Kurt Jensen Borup ApS
Rønnevej 8
4140 Borup
CVR: 16211842
Hjemmeside
Vvs-Installatør Frank Rosenberg Jørgensen
Kimmerslevvej 20 C
4140 Borup
CVR: 21657271
Hjemmeside