Blikkenslager Borup

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Borup
  • Udfyld onlineskemaet på bare to min.
  • Spar let 33% på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Borup? Prof VVS-arbejde ➔ Få 3 tilbud!

7. maj 2018. Er du på jagt efter en både profesionel og billig blikkenslager i Borup, så er du endt det rigtige sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den helt rette blikkenslager i Borup, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig videre med dit blikkenslagerprojekt.
Det vil vi her på 3vvstilbud.dk gerne hjælpe dig med! Her på siden kan du oplyse, hvilken type vvs opgave du har brug for hjælp til. Herefter vil relevante blikkenslagere i Borup selv kontakte dig i løbet af få dage. Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgave opretter.
Husk - Du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte blikkenslager Borup fagmænd. Benyt vores gratis onlineservice og spar både penge og tid ved at lade os indhente gode tilbud til dig. Indsend din blikkenslageropgave hurtigst mulig og få 3 supertilbud i løbet af et par dage.

Armaturer og tilbehør - Love og standarder

Bygningsreglementet 2010 henviser til DS 439, der indeholder en lang række bestemmelser, der skal sikre udførelsen af en forsvarlig vandinstallation, baseret på Bygningsreglementets funktionelle krav. Der kan afviges fra normens krav, såfremt det kan dokumenteres, at afvigelsen er forsvarlig.
VA-godkendelserne fra ETA Danmark er et af normens daglige arbejdsredskaber, idet armaturer, der er i berøring med drikkevand, skal have VA-godkendelse. En undtagelse herfra er dog sikkerhedsventiler. Vandmålere kræver heller ikke godkendelse.
Arbejdstilsynets regler gælder både i forbindelse med planlægning af brugsvandsinstallationer samt brugen af sikkerhedsventiler i anlæg opvarmet med el, damp eller fjernvarme.

Dygtige håndværkere står klar til din opgave

Det er et afvekslende job, at være blikkenslager. Her er en række tilfældige eksempler på vvs opgaver, en blikkenslager kan udføre:
  • Montering af toilet
  • Reparation af vandhane
  • Service af varmepumper
  • Udskiftning af varmeveksler
  • Varmeanlæg

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 4140 Borup

Borup Blik og Byg Aps
Dalbyvej 33
4140 Borup
CVR: 36391545
Hjemmeside
ABC Lækagesporing ApS
Tornbjergvej 6
4140 Borup
CVR: 32887090
Hjemmeside
Blik Jensen ApS
Søparken 58
4140 Borup
CVR: 33079559
Hjemmeside