Blikkenslager Billund

  • Indhent gratis 2-3 tilbud på blikkenslagere i Billund
  • Udfyld formularen online på bare to minutter
  • Spar omkring 33% på en lokal blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Billund ➡ Indhent 3 tilbud på VVS arbejde

13. juli 2018. På 3vvstilbud.dk kan du - helt gratis - indhente tilbud på blikkenslageropgaver og få information om de forskellige arbejdsområder og kompetencer, som blikkenslagere i Billund arbejder med. 3vvstilbud.dk er altid helt uforpligtende og fuldt ud gratis at benytte.
Du udfylder blot onlineskemaet på 3 minutter og fortæller om dit blikkenslagerprojekt. Når vi har modtaget sagen og behandlet den, bliver den distribueret videre til vores godkendte samarbejdspartnere i og omkring Billund. Maksimalt tre blikkenslagere kan byde på din blikkenslageropgave.
Det gør de online og modtager derefter dine kontaktoplysninger. Herefter er din sag udelukkende et anliggende mellem dig og de pågældende blikkenslager Billund firmaer. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne tilbud. Spar 23 pct på opgaven!

Undgå at fyringsolien får frost

Sørg for, at fyringsolietanken fyldes op hver gang, beholdningen er faldet til 400-500 liter. I vinterolie ligger tilstopningspunktet omkring -11 grader. Man kan imidlertid sænke den kritiske temperatur yderligere ved at komme 15-30% petroleum i tanken, men det skal gøres, inden olien fyldes i.
Ellers er det svært at blande de to produkter ordentligt. Fyringsolien vil kunne modstå en ekstra minusgrad for hver 5% petroleum, der tilsættes. Med 15-30% sikrer man den altså 3-6 frostgrader mere end normalt.
Ydermere kan man tildække og isolere tanken, så olien bedre kan holde på varmen. Selv en afskærmning om tanken vil forhindre blæsten i at aflede varme fra dens overflade, og et tag vil dels beskytte tanken mod sne og is, dels forhindre en stor varmeudstråling på frostklare nætter.

Vi har åbent døgnet rundt

I Billund kommune kan du få 3 gratis tilbud på blikkenslagerarbejde uanset hvor du bor f.eks.
  • Donslund
  • Skjoldbjerg
  • Skovsende
  • Lamborg
  • Risbøl

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 7190 Billund

​Billund VVS-Teknik ApS
Smedevej 9
7190 Billund
CVR: 10910900
Hjemmeside
Gas-Manden
Egevænget 402
7190 Billund
CVR: 30528492
Hjemmeside
Billund Varme & Sanitet A/S
Montanavej 1B
7190 Billund
CVR: 29407320
Hjemmeside