Blikkenslager Ballerup

  • Bestil gratis 3 tilbud på blikkenslagere i Ballerup
  • Udfyld formularen på bare 2 minutter
  • Spar ca 22% på en troværdig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Modtag gratis 3 gode tilbud på blikkenslager Ballerup

22. juli 2018. Hos 3vvstilbud.dk tilbyder vi at indhente 3 tilbud fra blikkenslagere i Ballerup til en pålidelig, sikker og effektiv løsning på dit vvs-problem. Vores partnere har mange års erfaring i faget og tager hånd om VVS-arbejdet fra start til slut, så du hele vejen er i trygge hænder.
Her på siden kan du indhente et gratis og uforpligtende blikkenslagertilbud, hvis du ønsker et priseksempel på, hvor meget det vil koste at få skiftet alle dine nedløbsrør. Du skal blot udfylde dine data i skemaet her på siden og det kan du gøre på mindre end 5 min.
I skemaet har du mulighed for at indtaste oplysninger om, præcis hvad det er, du ønsker blikkenslager hjælp til. Når vi har modtaget dine oplysninger og verificeret dem, finder vi de 3 bedst egnede blikkenslager Ballerup, som herefter modtager dine kontaktoplysninger.

Varmtvandsforbrug i flere end tre boliger

Tidligere anvendte tappeprogrammer, har ved flere end tre boliger ført til overdimensionerede anlæg. På denne baggrund har Teknologisk Institut Energi præsenteret et dimensioneringsgrundlag baseret på simulering og DIN 4708, tilpasset danske forhold.
Dette dimensioneringsgrundlag er optaget i DS 439. Ud fra grundlaget beregnes antallet af normallejligheder, der benyttes som indgang i dimensioneringsdiagrammer. Antallet af normallejligheder beregnes ud fra det sande antal lejligheder, antal beboere pr. lejlighed samt antal badeværelser og effekter pr. tapning.
Køkkenvaske medregnes ikke. Hvert tapsted er tillagt et energibehov, der svarer til energibehovet i en enkelt tapning. En normallejlighed har et badeværelse med kar eller bruser, der regnes ens, og 3,5 beboere.

En gratis service fra os til dig

I Ballerup kommune kan du indhente 3 blikkenslagertilbud uanset hvor du bor:
  • Lautrup
  • Baltorp
  • Harrestrup
  • Pederstrup
  • Aagerup

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2750 Ballerup

MJ Olsson vvs ApS
MacGregor Alle 12
2750 Ballerup
CVR: 36895861
Hjemmeside
Tvilling VVS ApS
Industriparken 9
2750 Ballerup
CVR: 21727970
Hjemmeside
Dansk VVS & Tagteknik ApS
Industriparken 4
2750 Ballerup
CVR: 28503091
Hjemmeside