Blikkenslager i Bagsværd

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Bagsværd
  • Udfyld skemaet online på under 6 minutter
  • Spar op til 25% på en autoriseret blikkenslager


Få 3 tilbud

Vi finder de helt rigtige blikkenslagere i Bagsværd

3. august 2017. Om der er tale om en mindre blikkenslageropgave eller det drejer sig om en totalrenovering af en større virksomhed i Bagsværd, så har vi en blikkenslager, der kan klare opgaven. Opret din blikkenslageropgave på under 3 min og få 3 blikkenslagertilbud.
Hvis du har brug for råd og vejledning omkring løsningen af opgaven, så står vores blikkenslagere klar til at hjælpe dig - helt gratis. De er yderst professionelle og kvalitetsbevidste, og har stor fokus på at udføre et ordentligt stykke arbejde til den aftalte tid og pris.
Vores tilknyttede blikkenslagere i Bagsværd værdsætter en god dialog med kunden for at sikre det bedste resultat og en glad og tilfreds kunde. De lytter til dine behov og ønsker, og sørger for at udføre et sikkert og kompetent blikkenslagerarbejde hver eneste gang. De går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vandbegrænsere

En vandbegrænser iblander en større mængde luft til vandstrømmen, hvorved brugeren får fornemmelsen af en kraftigere vandstrøm end den, der rent faktisk kommer ud af hanen. Vandbegrænsere monteres på blandearmaturer med udløbstud. En del vandbegrænsere fås med særlige filtre, der ikke kalker til.
Vandbegrænsere til brusere har til formål at nedsætte vandstrømmen fra brusere o.lign. Vandbegrænseren fungerer på samme måde som de førnævnte vandbegrænsere til blandingsbatterier. Vandbegrænseren monteres på brusebatteriets afgang inden monteringen af bruserslangen. Hvis begrænseren monteres lige foran selve bruseren, er der risiko for at slangen spænges på grund af overtryk.

Få den billigste pris her

Oversigt med eks. på opgaver som blikkenslagere i Bagsværd særlig gerne påtager sig.
  • Service af fastbrænselfyr
  • Solfangeranlæg
  • Tag- og blikkenslagerarbejde
  • Udskiftning af cirkulationspumpe
  • Vand/varme-installationer

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2880 Bagsværd
Petersen & Olsen A/S
Lerhøj 22
2880 Bagsværd
CVR: 21456179
Hjemmeside
Kloak og Vand
Sæbjørnsvej 29
2880 Bagsværd
CVR: 31100089
Hjemmeside
Strodtmann VVS
Buddinge Hovedgade 244
2880 Bagsværd
CVR: 14512098
Hjemmeside