Blikkenslager i Assens

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Assens
  • Udfyld skemaet online på under 6 minutter
  • Spar op til 20% på en velegnet blikkenslager


Få 3 tilbud

Sådan indhenter du 3 gratis tilbud fra blikkenslagerfirmaer i Assens

3. august 2017. Hvis du har en blikkenslageropgave i Assens, du ønskes udført af et kompetent og billigt blikkenslagerfirma, så finder vi gerne 3 billige tilbud til dig. Det eneste du behøver at gøre er, at udfylde skemaet online på kun 4 minutter og indsendte det til os.
Når vi har modtaget din opgave, matcher vi den med de godkendte blikkenslagere i Assens, vi samarbejder med. 3 certificerede blikkenslagere får lov at byde på din opgave og modtager på den baggrund dine kontaktoplysninger. Herefter foregår kontakten direkte mellem dig og de pågældende blikkenslagere.
3vvstilbud.dk skal hverken have gebyr eller kommision af din opgave - det er 100 pct gratis for dig at bruge vores onlineservice. Opret din Assens blikkenslageropgave nu og få 3 superskarpe tilbud inden for de næste par dage.

Varmefladen i en varmtvandsbeholder

Varmefladen i en varmtvandsbeholder bør være af en åben konstruktion, og bør være sådan konstrueret og indbygget i beholderen, at der ikke foregår termiske strømninger i vandet under stilstand.
Hvor rørsystemet er af varmforzinkede stålrør og det varme brugsvand produceres i en varmeveksler, bør rørsystemet beskyttes af et elektolyseanlæg, der sidder i en reaktor tilsluttet systemet.
Til direkte opvarmning af varmt brugsvand i varmevekslere af rustfrit stål, skal føleren til temperaturreguleringen sidde tæt ved veksleren, helst helt inde i den. Er føleren af kobber eller messing og er røret, der er skruet i veksleren af varmforzinket stålrør, vil der ske en hurtig gennemtæring af stålrøret.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagerfirmaer i Assens dækker hele Assens kommune (og lidt til):
  • Jordløse
  • Flemløse
  • Ebberup
  • Vedtofte
  • Ørsted

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5610 Assens
SP Ventilation
Møllegårdsvej 13
5610 Assens
CVR: 29570507
Hjemmeside
Bøgskov A/S
Melvej 8
5610 Assens
CVR: 32276288
Hjemmeside
Pilegaard Contracting A/S
Bågøvænget 1
5610 Assens
CVR: 41181818
Hjemmeside