Blikkenslager Assens

  • Indhent gratis 3 tilbud på blikkenslagere i Assens
  • Udfyld formularen online på kun fire minutter
  • Spar nemt 22% på en solid blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Assens? Få gratis 3 tilbud på VVS-service

2. juli 2018. Hvis du har en blikkenslageropgave i Assens, du ønskes udført af et kompetent og billigt blikkenslagerfirma, så finder vi gerne 3 billige tilbud til dig. Det eneste du behøver at gøre er, at udfylde skemaet online på kun 4 minutter og indsendte det til os.
Når vi har modtaget din opgave, matcher vi den med de godkendte blikkenslagere i Assens, vi samarbejder med. 3 certificerede blikkenslagere får lov at byde på din opgave og modtager på den baggrund dine kontaktoplysninger. Herefter foregår kontakten direkte mellem dig og de pågældende blikkenslagere.
Her på 3vvstilbud.dk skal vi hverken have kommision eller procenter af din vvs opgave - det er fuldstændig gratis for dig at bruge vores onlineservice. Opret din blikkenslager Assens opgave nu og få 3 superskarpe tilbud inden for de næste par dage.

Varmefladen i en varmtvandsbeholder

Varmefladen i en varmtvandsbeholder bør være af en åben konstruktion, og bør være sådan konstrueret og indbygget i beholderen, at der ikke foregår termiske strømninger i vandet under stilstand.
Hvor rørsystemet er af varmforzinkede stålrør og det varme brugsvand produceres i en varmeveksler, bør rørsystemet beskyttes af et elektolyseanlæg, der sidder i en reaktor tilsluttet systemet.
Til direkte opvarmning af varmt brugsvand i varmevekslere af rustfrit stål, skal føleren til temperaturreguleringen sidde tæt ved veksleren, helst helt inde i den. Er føleren af kobber eller messing og er røret, der er skruet i veksleren af varmforzinket stålrør, vil der ske en hurtig gennemtæring af stålrøret.

Du får kun tilbud fra erfarne blikkenslagerfirmaer

Blikkenslagerfirmaer i Assens dækker hele Assens kommune (og lidt til):
  • Jordløse
  • Flemløse
  • Ebberup
  • Vedtofte
  • Ørsted

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 5610 Assens

SP Ventilation
Møllegårdsvej 13
5610 Assens
CVR: 29570507
Hjemmeside
Pilegaard Contracting A/S
Bågøvænget 1
5610 Assens
CVR: 41181818
Hjemmeside
Voldbro Smedie & VVS A/S
Gamtoftevej 27
5610 Assens
CVR: 25469925
Hjemmeside