Blikkenslager i Albertslund

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Albertslund
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Spar op til 35% på en godkendt blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Albertslund. Gratis tilbud på VVS-arbejde

14. januar 2018. Vores gruppe af blikkenslagere i Albertslund har lang erfaring med alt lige fra kobberfacader, klimaanlæg og træpillefyr til faldstammer og badekar. Alle blikkenslagere har lang erfaring i blikkenslagerbranchen og tilbyder løsninger på alle former for VVS-arbejde i såvel indland som udland.
Vores tilknyttede blikkenslagere i Albertslund tilbyder dig som kunde, privat såvel som erhverv, en optimal faglig løsning bygget på kvalitet. De udfører kvalitetshåndværk med sans for detaljerne og sørger for professionelt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende levering.
Blikkenslagerne tilbyder professionel rådgivning om valg af plejemidler, rengøring mv. Vi tilbyder dig at finde de 3 bedst egnede blikkenslager Albertslund firmaer til netop din opgave. Få tre konkrete blikkenslagertilbud i dag! Med maksimum 3 tilbud kan du bevare overblikket over din blikkenslageropgave.

Konstruktion af badeværelse i ny bolig

Væggene i vådzonen udføres med brusevinger af letbetonblokke på opkanterne. Vingerne er med til at beskytte dør, sanitet, rørgennemføringer, radiator og inventar mod direkte vandpåvirkning. Vådzonen er placeret så langt væk fra vinduet, at dette ikke udsættes for vandsprøjt fra badet.
Gulvunderlaget i den øvrige del af rummet er afrettet, så der ikke er bagfald. Væggene i vådzonen er pudset til der er opnået en plan og tæt overflade. Gulvet i vådzonen, samt resten af gulvet i badeværelset, er påført et flydende cementbaseret vandtæt lag, der er ført 100 mm op ad indervægge og ydervæg.
Det vandtætte lag ved døren er ført under klinker. Væggene i vådzonen er tætnet med et vandtæt lag helt op til loftet. Her er anvendt den samme type flydende cementbaserede vandtætte lag som i gulvet. Overgangen mellem gulv og vægge i vådzonen er armeret med uelastisk armering.

Vælg den helt rigtige blikkenslager

Få 3 tilbud på billigt vvs arbejde uanset hvor i Albertslund kommune du bor:
  • Vridsløselille
  • Herstedvang
  • Risby
  • Herstedvester
  • Herstedøster

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2620 Albertslund
Albertslund VVS ApS
Holsbjergvej 51
2620 Albertslund
CVR: 27132111
Hjemmeside
​Lorentzen & Klok VVS-Service ApS
Værkstedsgården 16
2620 Albertslund
CVR: 86243415
Hjemmeside
Bendt og Klaus Møller
Lodager 1
2620 Albertslund
CVR: 28864728
Hjemmeside