Blikkenslager Aalborg

  • Bestil gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Aalborg
  • Udfyld online skemaet på kun seks minutter
  • Spar op til 33% på en erfaren blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Blikkenslager Aalborg. Få VVS-arbejde tilbud helt gratis

21. juli 2018. Står du og mangler du en professionel og erfaren blikkenslager, som kan udføre et perfekt blikkenslagerjob i Aalborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vores samarbejdspartnere har alle mange års erfaring med VVS-arbejde over hele landet og er derfor de bedste til at udføre arbejdet for dig.
Blikkenslagerne har stor erfaring med blikkenslagerarbejde i både lejligheder, villaer og kontorer Aalborg. En blikkenslageropgave er ofte et stort arbejde og det kan let virke uoverskueligt at gøre alt klar og sidenhen gøre rent. Derfor skal du lade professionelle om at løse din blikkenslageropgave.
Vores samarbejdspartnere tilpasser blikkenslager servicen til præcist dine behov - og du kan se frem til, at det nøje planlagte job udføres til både den tid og den pris, som I allerede har aftalt. Få gratis 3 tilbud på din blikkenslager Aalborg opgave og spar både tid, kræfter og penge.

Bly til taginddækninger

På tegltage er det vigtigt. at inddækninger kan formes efter teglenes bølger. Derfor har bly været det foretrukne materiale, fx til blyvinger omkring et tagvindue. Udvalset bly formes let med en gummihammer og det antager hurtigt en stilfærdig farve, som ikke forstyrrer helheden af taget.
Desværre er bly et giftigt tungmetal og selv om det nedbrydes langsomt, er det ikke længere et velkomment byggemateriale. Bly nedbrydes ikke nævneværdigt af sur nedbør som fx zink gør, men tæres derimod af alkalier i mørtler og salte udfældet fra nyt murværk.
Undersøgelser har vist, at afvasket bly fra taginddækninger er den dominerende kilde til bly i spildevand. Noget taler dog for, at risikoen ikke er alarmerende. eftersom blyinddækninger i skrivende stund stadig er tilladte at forny, under restaurering af huse som har dem i forvejen.

Sammenlign hurtigt og gratis tilbud

Blikkenslagere i Aalborg kommune giver gerne tilbud på blikkenslagerarbejde i hele kommunen:
  • Hals
  • Storvorde
  • Gudumholm
  • Kongerslev
  • Dokkedal

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 9000 Aalborg

Hasseris Tag og Facade ApS
Lindskovvej 14
9000 Aalborg
CVR: 31280400
Hjemmeside
​N. Nielsen og A. Brostrøm A/S
Holbergsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 98130433
Hjemmeside
Morten Lyhne Olesen ApS
Hadsundvej 129
9000 Aalborg
CVR: 33047622
Hjemmeside