Blikkenslager i Østerbro

  • Få gratis 3 tilbud fra blikkenslagere i Østerbro
  • Udfyld formularen på under 4 minutter
  • Spar op til 40% på en dygtig blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Få gratis 3 friske blikkenslager Østerbro tilbud

14. januar 2018. Din lokale blikkenslager på Østerbro udfører en lang række forskellige blikkenslageropgaver. Østerbro blikkenslagerne alle af all-round typen og kan derfor løse (så godt som) en hvilken som helst blikkenslageropgave, du måtte komme med.
Beskriv den opgave, du ønsker tilbud på og send den ind til os. Vi videredistribuerer den til vores samarbejdspartnere på Østerbro, som får lov at byde ind på opgaven. På den måde skal du ikke selv kontakte flere blikkenslagere - de kontakter dig.
Udover at spare tid på ikke selv at skulle kontakte flere forskellige blikkenslager Østerbro for at indhente blikkenslagertilbud, så sparer du sandsynligvis også penge. Firmaerne ved, at der også er andre blikkenslagere, der er interesseret i din opgave, så derfor skruer de et ekstra godt tilbud sammen til dig.

Opretstående badekar i vådzoner

Der projekteres med det opretstående badekar de steder, hvor badeværelset er udført af materialer og med konstruktioner, hvor der erfaringsmæssigt er stor risiko for tæthedssvigt. Det gælder især badeværelser med lette konstruktioner.
Et opretstående badekar er også nødvendigt de steder, hvor vådzonen placeres ved ydervæg, hvor der forekommer bevægelsesfuger. I helt små badeværelser er der oftest ikke plads til at afgrænse brusepladsen med brusevinger eller udstyre badeværelset med et opretstående badekar.
Hele badeværelset defineres i disse tilfælde som vådzone. Det får som konsekvens, at vægge og gulv skal udføres i materialer som beton, letbeton eller tegl, og at hele rummet tætnes med vandtæt lag ligesom i vådzonen. Derudover skal dør og vindue være af materialer, der kan modstå vand for at undgå nedbrydning. Gulv og vægge skal også i den øvrige del af badeværelset være tætte.

Brug kun professionelle armaturer

Vi anbefaler at benytte produkter fra disse producenter:
  • BayWa
  • Danfoss
  • INR
  • Metro Therm
  • Pannex

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 2100 Østerbro
Nydahl VVS ApS
Fåborggade 1
2100 København Ø
CVR: 34581762
Hjemmeside
JC VVS Teknik ApS
Strandvejen 61
2100 København Ø
CVR: 35048073
Hjemmeside
Broernes VVS ApS
Korsørgade 21
2100 København Ø
CVR: 33865333
Hjemmeside