Blikkenslager Ølstykke

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Ølstykke
  • Udfyld onlineskemaet på under seks minutter
  • Spar let 33% på en reel blikkenslager

Få 3 Blikkenslager tilbud

Billig blikkenslager Ølstykke - Få 3 gode VVS tilbud

7. maj 2018. Her på 3vvstilbud.dk kan du både få skarpe tilbud på billigste pris og på højeste kvalitet. Du bestemmer selv, hvad der er vigtigst. Det er rigtig vigtigt at du, når du skal bruge en pålidelig blikkenslager i Ølstykke finder en, som kan leve op til alle dine vanskelige ønsker.
Det er ofte sådan, at en blikkenslagers kunder har forskellige behov. Dette er grunden til, at du ikke blindt skal tage den første og bedste blikkenslager i Ølstykke by. Derimod skal du indhente bistand her på siden til at vælge den helt rigtige kompetente blikkenslager til at løse din opgave.
Til en start skal du oprette og forklare din blikkenslager opgave i skemaet. Bagefter sikrer vi, at din opgave sendes videre til godkendte blikkenslagere. Herpå får du en henvendelse af maksimalt tre blikkenslagere angående at give et tilbud. Få gratis 3 kvalitetssikrede blikkenslager Ølstykke tilbud.

5 forureningsgrader af drikkevand

Metoderne til at sikre mod tilbagestrømning er angivet i DS/EN 1717. Hidtil har DS 439 været anvendt, der har beskrevet 5 forureningsgrader, hver med den grad af forurening der er risiko for kan indtræffe ved tilbagestrømning til drikkevandsinstallationen.
I DS/EN 1717 er Forureningsgrad erstattet med Mediumkategori, der angiver farligheden af det medie (stof), der kan komme i kontakt med drikkevandet ved tilbagestrømning. De to beskrivelser er nummererede ved tal fra 1-5.
Det bemærkes, at talværdierne - som repræsenterende risikoen - er modsat rettede i de to standarder. Talværdierne vil derfor ikke kunne sammenlignes, og det er i dag begrebet Mediumkategori fra DS/EN 1717, der er gældende.

Du får kun tilbud fra effektive blikkenslagerfirmaer

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som en dygtig blikkenslager er ekspert i:
  • Biobrændsel
  • Eftersyn af vandvarmere
  • Installation af stokerkedler
  • Montering af solvarme
  • Varmegenvinding

Få 3 Blikkenslager tilbud


Eksempler på blikkenslager i 3650 Ølstykke

Florboe VVS
Stationsvej 12
3650 Ølstykke
CVR: 64838318
Hjemmeside
Blik-Sprutten VVS
Nydamvej 11
3650 Ølstykke
CVR: 26871433
Hjemmeside
Nehm VVS
Svalehøjvej 15A
3650 Ølstykke
CVR: 29212554
Hjemmeside