Blikkenslager i Ølgod

  • Få 3 gratis tilbud fra blikkenslagere i Ølgod
  • Udfyld onlineskemaet på under 4 minutter
  • Spar op til 20% på en seriøs blikkenslager


Få 3 tilbud

Du får kun tilbud fra seriøse blikkenslagerfirmaer

3. august 2017. Få en god pris på din blikkenslageropgave. Opret den her på under 6 minutter og modtag - gratis og uforpligtende - tre knaldtilbud fra autoriserede blikkenslagere i Ølgod, der meget gerne vil have lov at komme med tilbud på din blikkenslageropgave.
Hos 3vvstilbud.dk har vi gennem årene formidlet tilbud på mange forskellige blikkenslageropgaver - fra mindre traditionelle opgaver til større specialiserede entrepriser. Vores netværk af blikkenslagere er landsdækkende og vi kan også hjælpe dig med at finde en dygtig blikkenslager i Ølgod.
Til brug for dimensionering af en vandinstallation skal der skaffes oplysninger om trykket i forsyningsledningen. Et sådant tryk kan være særdeles vanskeligt at bestemme, fordi trykket varierer med tiden og forbruget og efter stedet i forsyningsnettet. Normen giver derfor nogle retningslinier for, hvordan dette tryk skal defineres.

Centralvarmeanlæggets cirkulationspumpe

Cirkulationspumpens funktion er at få vandet i centralvarmeanlægget til at cirkulere gennem rørene, så varmen kommer rundt til alle radiatorerne, Pumpen er normalt monteret på anlæggets fremløbsstreng efter shuntventilen og tæt på fyrkedlen.
I sjældne tilfælde sidder pumpen i returstrengen. Pumpen består af et pumpehus med et pumpehjul, hvis aksel trækkes rundt af en elmotor. Den arbejder på 230 volt netspænding, som tilføres gennem et kabel fra enten en stikkontakt eller fra fordelerboksen i en kedelenheden.
Cirkulationspumpen er gjort fast til rørene ved hjælp af koblingsstykker med omløbere, der gør det nemt senere at foretage afmontering og eventuel udskiftning af pumpen. En omskifter giver valg mellem 2-3 pumpehastigheder.

Find en god lokal blikkenslager her

Her er nogle eksempler på arbejdsområder for kompetente blikkenslagere fra Ølgod:
  • Afløb og lignende installationer
  • Ejendomsservice
  • Installation af gaskedler
  • Montering af cisternevæg
  • Service af brugsvandpumper

Få 3 tilbud


Eksempler på blikkenslager i 6870 Ølgod
Gaarde Smede- og Maskinforretning A/S
Stationsbakken 13
6870 Ølgod
CVR: 26105927
Hjemmeside
Karl´s Oliefyrservice
Tyttebærvej 15
6870 Ølgod
CVR: 20204559
Hjemmeside
Ølgod Entreprenørforretning A/S
Energivej 7
6870 Ølgod
CVR: 31854687
Hjemmeside